Meester

Onderdeel van mijn missie om de hofnar terug te brengen is het overdragen van mijn kennis, nieuwe hofnarren op te leiden en mijzelf theoretisch verder te verdiepen in de methodieken rondom de hofnar en reflectie.

Het Narrengilde

Kom in de leer bij Het Narrengilde

Het NarrenGilde is een Academy en een Partner formule, waar ik samen met Tim de Zeeuw toekomstige hofnarren klaarstoom voor het bedrijfsleven.

De Academy leert hoe je de 16 wetenschappelijke rollen van de aloude hofnar, professioneel als Profnar® kunt toepassen om alle stemmen in organisaties te laten gelden en blinde vlekken te benoemen.Zo kun je op toegankelijke en geaccepteerde wijze met reflectie, gezonde tegenspraak, gevraagd en ongevraagd advies “de Werkelijkheid Bewaken”.

Partners kunnen na gedegen opleiding als Partner toetreden tot Het NarrenGilde en daarmee zelfstandig Master Profnar® trajecten bij organisaties uitvoeren.

Profnar worden?!

Word ook bewaker van de werkelijkheid. Kom in de leer bij Het Narrengilde.

Promoveren

Om nog veel dieper in de methodieken van de eeuwenoude traditie van de hofnar te duiken, ben ik in september 2021 begonnen met een promotieonderzoek aan de RSM Erasmus Universiteit over de (comeback van de) hofnar. Vanuit dit onderzoek hoop ik nog meer inzichten te vergaren die mij helpen om de hofnar weer een centrale rol te geven in onze samenleving.

Promovendus – RSM Erasmus Universiteit