Welkom op de website van Drs Hofnar BV (“Website”). Op deze Website bieden wij informatie over Drs Hofnar, onze diensten en producten. Door gebruik te maken van deze Website, gaat u akkoord met de onderstaande voorwaarden. Lees deze disclaimer zorgvuldig door voordat u onze Website gebruikt.

1. Algemene Informatie:

  • De informatie op deze Website is bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. De inhoud kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
  • Wij bieden lezingen, workshops, reflectiesessies, seminars, webinars en boeken aan op basis van beschikbaarheid en volgens onze voorwaarden en tarieven.

2. Geen Juridisch Advies:

  • De inhoud van deze Website vormt geen juridisch advies of professioneel advies van welke aard dan ook. Wij bieden geen juridische adviezen via deze Website.

3. Auteursrechten:

  • Alle inhoud op deze Website, inclusief teksten, afbeeldingen en andere materialen, zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is niet toegestaan om deze materialen te kopiëren, reproduceren of verspreiden zonder onze schriftelijke toestemming.

4. Producten en Diensten:

  • Diensten en Producten die via deze Website worden aangeboden, zijn onderworpen aan specifieke contractuele overeenkomsten en tarieven die van toepassing zijn op elk type dienst en/of product.

5. Beperking van Aansprakelijkheid:

  • Wij streven ernaar om accurate en actuele informatie te verstrekken, maar kunnen niet garanderen dat alle informatie foutloos is. Wij zijn niet aansprakelijk voor enig verlies of schade die voortvloeit uit het gebruik van deze Website.

Contact:

  • Voor vragen, opmerkingen of klachten kunt u contact met ons opnemen via info@drshofnar.nl.

Door deze Website te gebruiken, aanvaardt u de bovenstaande voorwaarden en gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan deze disclaimer. Raadpleeg deze pagina regelmatig voor eventuele wijzigingen.