incompany

Wat doe ik precies?

Ik laat leidinggevenden op een humoristische manier leren van hun eigen gedrag zodat zij het werkplezier van hun medewerkers kunnen verhogen. Hierdoor kunnen mensen beter samenwerken en leren zij net even iets anders naar situaties kijken. Dat doe ik in drie stappen:

Stap 1: Gratis Drs. Hofnar BedrijfsAPK

De Drs. Hofnar BedrijfsAPK neemt slechts anderhalf tot twee uur in beslag en heeft als doel: kijken hoe groot het reflectief vermogen van jullie leidinggevenden is. De APK kan digitaal of fysiek plaatsvinden en bestaat ut vier componenten.

We beginnen met een presentatie van het idee. Deze presentatie zal door mijzelf worden gegeven aan HR en de leidinggevenden. Vervolgens krijgen de leidinggevenden een vragenlijst & opdrachten mee en hebben zij een uur de tijd om deze in te vullen. In het uur dat de leidinggevenden bezig zijn zal ik de HR-afdeling of HR-verantwoordelijke interviewen. Vervolgens krijgen jullie binnen 3 werkdagen een advies in de mailbox.

Het uiteindelijke doel: ik kan leidinggevenden op een humoristische manier laten leren van hun eigen gedrag zodat zij het werkplezier van hun medewerkers kunnen verhogen. Hierdoor kunnen mensen beter samenwerken en leren zij net even iets anders naar situaties te kijken.

Service:
Drs. hofnar BedrijfsAPK
Kosten:
500 eu. excl. btw
Duur:
1.5 tot 2 uur
Vereiste Aangwezigen:
HR & Leidinggevenden van het bedrijf
Vorm:
Digiaal of fysiek met inachtneming van voldoende afstand
Tijden:
Iedere werkdag tussen 7.00 en 19.00 / Weekend in overleg

Stap 2: Reflectiedag

Een volgende stap na de APK zou een betaalde Reflectie dag kunnen zijn. Die dag bestaat uit het doen van (management)spelletjes, oefeningen en opdrachten.

Tarief: Afhankelijk van hoeveelheid deelnemers

 

Stap 3: Servicecontract voor een jaar

Een servicecontract geschiedt in maandelijkse betalingen (Lidmaatschapsmodel) en kan bestaan uit: