reflectiesessies

Wat doe ik precies?

Ik laat leidinggevenden op een humoristische manier leren van hun eigen gedrag zodat zij het werkplezier van hun medewerkers kunnen verhogen. Hierdoor kunnen mensen beter samenwerken en leren zij net even iets anders naar situaties kijken.

Waar zijn de sessies op gebasseerd?

Mijn onderzoek:

Op welke wijze en door wie wordt tegenwoordig het reflectieve vermogen van een leider vergroot?

Juri houdt u en uw personeel een spiegel voor om u te helpen op zoek te gaan naar uw blinde vlekken en vervolgens naar de beste versie van uzelf. Hij combineert wetenschappelijke inzichten vanuit zijn prijswinnende
scriptie aan de Erasmus Universiteit met zaken die hij tegenkomt bij bedrijven en organisaties in de praktijk. En dat brengt hij op een hele luchtige en leuke manier. Tijdens de sessie prikkelt Juri de deelnemers om vanuit een andere invalshoek naar reflectie te kijken, de invalshoek van de hofnar. De sessies zijn zeer praktisch opgebouwd. Het eerste blokje is theorie, dan maakt hij de vertaling naar de praktijk, vervolgens zoekt hij de interactie met de deelnemers. Hij komt aan het einde weer terug bij de kern en geeft praktische handvatten mee. Juri kan zelfs eventuele koppelingen maken met de programma’s die u zelf heeft lopen. De sessies kunnen zowel digitaal als fysiek worden afgenomen.

Juri Hoedemakers (1987) is winnaar van de scriptieprijs aan de Erasmus Universiteit en Expertblogger op het gebied van REFLECTIE bij DeOndernemer (De Persgroep Media) en Managementboek.nl. Hij heeft een Bachelor in Media & Entertainment Management, een Master in Bedrijfskunde en een specialisatie in Management van Verandering. Juri legt als eerste een gedetailleerde en uitgewerkte wetenschappelijke verbinding tussen het hedendaagse management en de hofnar van vroeger. Juri combineert wetenschappelijke inzichten met praktijkvoorbeelden die hij tegenkomt in zijn onbezoldigde nevenfunctie als bestuursadviseur van Voedselbanken Nederland, waarbij hij gebruik maakt van Reflectiemodel Hoedemakers. Tijdens zijn masterstudie ontwikkelde hij dit eigen reflectiemodel en verdiepte hij zich in het reflectieve vermogen van leiders en het belang van de hofnar in moderne organisaties.

Thema's en Onderwerpen

Reflectie tijdens COVID-19
Persoonlijk leiderschap (in tijden van COVID-19)
Open klimaat
De wereld van reflectie
Reflectie experience
Reflectieve vrijdagmiddagborrel
Reflectieve maandafsluiting
Reflectie in de praktijk
Masterclass Reflectie voor scholen

Inhoud in Overleg

Theorie (Inclusief voorbeelden, anekdotes, filmpjes en eventueel een quiz)
Praktijk
Interactie
Eventuele koppeling aan programma's die jullie al hebben lopen

Kosten

Product

Prijs excl. BTW

Reflectiesessie
vanaf € 2500,00
Reflectiesessie inclusief aftermovie
vanaf € 2500,00
Additioneel

Meerprijs excl. BTW p.p.

Boek Juri Hoedemakers: Hofnar Gezocht

€ 15

Merchandise (certificaat, notitieboek en pen)

€ 3

Boekingen via:

Gemiddelde Klant Beoordeling

Volledig Digitale Sessie Mogelijk

Zij gingen u onlangs voor

antes
REZ
AO
safe
HSR
dsv
roompot