DRS Hofnar

Wie is DRS hofnar

Juri Hoedemakers (1987) is expert op het gebied van (zelf)reflectie en heeft aan de Erasmus Universiteit een prijswinnend reflectiemodel ontwikkeld. Hij heeft als eerste een gedetailleerde en uitgewerkte wetenschappelijke verbinding gelegd tussen het hedendaagse management en de hofnar van vroeger. Als verbinder, coach en inspirator heeft hij een fascinatie voor de driehoek: leidinggevenden – burn-outs/werkgeluk – (zelf)reflectie.

Hij laat ondernemers en leidinggevenden op een humoristische manier leren van hun eigen gedrag zodat zij het werkplezier van henzelf en hun medewerkers kunnen verhogen. Hierdoor kunnen mensen beter samenwerken en leren zij net even iets anders naar situaties te kijken.

Inzichten

Inmiddels heeft hij al diverse publicaties op zijn naam staan en overweegt te promoveren op het onderwerp. Juri combineert wetenschappelijke inzichten met praktijkvoorbeelden die hij tegenkomt in zijn onbezoldigde nevenfunctie als bestuursadviseur van Voedselbanken Nederland.

Juri staat op het punt om als jongste lid ooit toegelaten te worden tot CMC, een toonaangevend bureau voor verandermanagement.

Momenteel

Momenteel werkt hij aan zijn boek “Hofnar gezocht: m/v” waarin hij praktische handvatten geeft voor hoe je reflectie in het dagelijkse werk kunt toepassen en wat we daarbij kunnen leren van de hofnar. Zijn boek verschijnt medio 2021. Juri heeft 10+ jaar toneelervaring en is bedreven in het geven van masterclasses en lezingen voor bedrijven, scholen en politiek. Hij spreekt iedere taal, want hij is nog steeds even trots op zijn MAVO en HAVO diploma als zijn HBO en WO diploma.

Boekingen via: